BOŽIĆNI KONCERT, NASTUP FOLKLORAŠA I MALIH ENGLEZA

Objavljeno: 22.12.2018

Pred božićni tjedan bio je obilježen raznim nastupima djece. U utorak 18.12. održali smo naš tradicionalni božićni koncert. Ove pedagoške godine u vrtiću naglasak je na suradnji roditelja s vrtićem, tako da smo u koncert uključili i roditelje. Svaka skupina izvela je nekoliko božićnih pjesama.

Nastup folkloraša bio je u srijedu 19.12. gdje su djeca otplesala nekoliko narodnih plesova, igara s pjevanjem i čestitala Božić svima prisutnima na starokršćanski način.

Nastup malih engleza bio je u petak 21.12. gdje su djeca pokazala roditeljima što su kroz ova tri mjeseca naučila.

Božić je obiteljski blagdan, jer i sam Isus rodio se u krugu obitelji. Nađimo ovih dana vremena za svoje obitelji, svoje najbliže, odbacimo na trenutak sve ono svjetovno što nas okružuje i posvetimo svoje vrijeme jedni drugima, a nadasve zapalimo svijetlo u svojim srcima i nađimo mjesta za Isusa.

Riječima Pape Franje koje je uputio obiteljima: „Drage obitelji, živite uvijek s vjerom i jednostavnošću, poput svete Nazaretske obitelji, radost i mir Gospodnji bio uvijek s vama“ želimo svima sretan i blagoslovljen Božić, te radosnu i mirom ispunjenu Novu godinu.