Dani Karnevala

Objavljeno: 05.03.2014

 

Dani karnevala u našem vrtiću protekli su u veselju  i dječjim šalama. Prostor smo ukrasili veselim ukrasima i maskama koje su nam služile za igru i Maskenbalski ples.

Posljednji dan maskenbala bio je  pun uzbuđenja i napetosti.

Već od rana jutra je vladalo posebno veselje, smijeh i radost u vrtiću. Maskiranu i kostimiranu djecu nije bilo lako prepoznati. Bilo je tu princeza, dobrih vila, anđela klaunova, spidermana, pčelica, leptira, bubamara, ježića i raznih drugih zanimljivih likova.

Organizirali smo defile po svim odgojnim skupinama. Svi su bili ponosni, razigrani, raspjevani i veseli. Uživali su gledajući jedni druge kako defiliraju, pjevaju i plešu. Povremeno su jedni drugima posuđivali svoje rekvizite i tako se maštom uživljavali u pojedine likove.

Poznato nam je da dječja mašta može svašta. Plesalo se i pjevalo: „Vesele smo maškare mi, plešite s nama zajedno svi…ludujmo, plešimo, pjevajmo u glas, nek radost prati i nas i vas“.

Radost fašničkog dana upotpunile su ukusne krafne koje svi vole. Slavljeničko ozračje smo ovjekovječili fotografiranjem.