OPROŠTAJNI PIKNIK

Objavljeno: 28.06.2016

Skupina  Cvjetići okupila se u Lužnici u nedjelju 19.06.2016.  na svom oproštajnom pikniku.Vrijeme nam nije bilo naklonjeno jer je kiša nemilice padala. Naši vrijedni i dosjetljivi očevi riješili su i taj problem. Nakratko su nestali i vratili se a hrpom kutija. U tren oka zajedno su sastavili tri krasna šatora. Sad kad je i taj problem riješen svi smo se opustili i uživali. Djeca u čizmicama i kabanicama istraživala su  bogati biljni i životinjski svijet, a osobito puževe. Mi odrasli opustili smo se uz kavicu i prefine kolače koje su vrijedne mame pripremile.

Tetama je priređeno iznenađenje koje su mame organizirale a tate izveli. Cvijeće i simbolični pokloni koji govore o zahvalnosti roditelja i djece za sve lijepo što smo kroz 4 godine vrtićkog druženja jedni drugima ugradili u živote.

Uz fini roštilj kojeg je već po običaju, a uz pomoć ostalih tata ispekao naš vrijedni tata Krunić, uživali smo u druženju do kasnih večernjih sati.

Najviše i najčešće u svim našim razgovorima moglo se čuti: „Kako su te 4 godine brzo prošle..“svima će nam ovo lijepo druženje ostati u lijepoj uspomeni a našim dragim „CVJETIĆIMA“ sretno na novim putevima!!!