Upisi

Upisi djece u vrtić

Zahtjevi za upis djece podnose se tijekom svibnja, a djeca se upisuju 1. rujna kad počinje nova pedagoška godina. Iznimno, upis je moguć i tijekom pedagoške godine, ako u pojedinim skupinama ima slobodnih mjesta.

Da bi svoje dijete upisali u naš vrtić potrebno je popuniti i potpisati:

  • Zahtjev za upis u vrtić

Kada ga ispunite možete ga predati u tajništvo vrtića  svakog radnog dana od 9 – 15 sati.

Osnivač i vlasnik Vrtića je Družbe sestara milosrdnica Svetog Vinka Paulskog, Provincija Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije Zagreb, Frankopanska 17. Dječji vrtić Svetog Vinka ima 40-godišnju neprekidnu odgojno-obrazovnu djelatnost putem koje skrbi za 100-tinjak djece. Svakodnevnu brigu o njima vodi 12 djelatnika. U vrtiću djeluju 4 odgojne skupine djece od treće godine pa do polaska u školu.

Pročitaj više

U okviru svoje djelatnost Vrtića organizira i provodi redovite programe njege, odgoja, naobrazbe, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece predškolske dobi, koji su prilagođeni razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima, programe ranog učenja stranih jezika i druge programe umjetničkog, kulturnog, vjerskog i športskog sadržaja, druge programe u skladu s potrebama djece i zahtjevima roditelja i svojim mogućnostima.

Pročitaj više