OPROŠTAJNA PRIREDBA NAŠIH PREDŠKOLACA

Objavljeno: 28.05.2019

U petak, 24 svibnja, naši predškolci imali su završnu priredbu i na taj se način oprostili od radosnih vrtićkih dana. Kroz prigodne recitacije i pjesme dirnuli su srca roditelja, pa se mogla vidjeti i suza na njihovim očima.

Ove godine nakon punih 40 godina rada s najmanjima naša odgojiteljica s. Mirela odlazi u zasluženu mirovinu. Zahvalila se roditeljima na suradnji, prijateljstvu i povjerenju u odgoju njihove djece u našem vrtiću. Zaželjela je djeci sretno odrastanje i obećala roditeljima da će njihove obitelji svakog dana biti u njezinim molitvama. Roditelji su sve prisutne iznenadili pjesmama koje su otpjevali, kao i dirljivoj zahvali teti Mireli koju je u ime roditelja izrekao tata Tomislav:

„Tko hoće da među vama bude prvi, neka bude svima sluga. Na taj izazov moguće je odgovoriti samo služenju u duhu evanđelja, u duhu križa, vjeri uskrsnuća, predano i postojano do kraja. Mislim da ste Vi u potpunosti odgovorili na ovaj izazov, a mi ćemo u našim molitvama moliti dragom Bogu da Vas za to nagradi.“